Mijn visie op een gelukkig, gezond en optimaal leven

Om alles uit het leven te kunnen  halen moet je éérst de basics goed doen: optimale voeding, een positieve en krachtige mindset, genoeg beweging etc. Dit is het fundament van een gelukkig leven.

Over de…

Piramide van Maslow

Ben je bekend met de Piramide van Maslow? Zie hiernaast. ALLES in jouw leven wordt beïnvloed door jouw voeding, ademhaling, etc., en tevens je mindset.

De meeste mensen eten simpelweg NIET optimaal en drinken te weinig (water). Hun mindset is tevens NIET optimaal. Veel mensen halen zelfs verkeerd adem! Beweging? Het is ook geen geheim dat de meeste mensen te weinig bewegen. Velen rusten ook te weinig (b.v. te weinig slapen). Hoe kan het dat er zóveel fout gaat, en wel op zo’n primitief, basic level als dat van de primaire levensbehoeften?!

“Omdat de moderne westerse mens helemaal het contact met zijn eigen natuur kwijt is!”

De regels van

Het menselijk lichaam

De wereld, de natuur, werkt nou eenmaal zoals ze werkt. Alles werkt volgens bepaalde regels, bepaalde mechanismen. Zo ook het menselijk lichaam. Je kunt deze regels niet veranderen. Kunnen we de zwaartekracht zomaar uitzetten? Nee. Kunnen we zomaar uitzetten dat we X milligram van mineraal A nodig hebben, en Y milligram van stofje B? Nee!

Je mag kiezen: je leeft zoals de natuur dat ingeprogrammeerd heeft (en bent gelukkig, gezond, fit, en functioneert optimaal) óf je ervaart en accepteert de negatieve gevolgen (ongezondheid, ongelukkigheid, suboptimaal functioneren, etc.) van het creëren van een slecht fundament. Wat voor leven wil jij lijden?

healthy food vital4life

Alles over je mindset

De vele regeltjes

Moet je alle regels uit je hoofd kennen? Nee. Denk je dat wilde dieren alle regels uit hun hoofd weten en b.v. elke dag bijhouden hoeveel gram koolhydraten ze nog mogen eten? Nee, natuurlijk niet.

Gelukkig zitten al deze regels in ons lichaam ingeprogrammeerd, en kunnen we (weer) leren luisteren naar de signalen die onze levenskeuzes horen te leiden. Is het moeilijk om te leven zoals de natuur dat bedoeld heeft? Nee!

Als dieren het kunnen dan moeten wij het toch zeker ook wel kunnen?!             

Investeer in je zelf

Ik kan jou leren hoe je:

  • Optimaal eet voor jouw lichaam en geest. Dit is namelijk per persoon verschillend.
  • Van je Corona-dip afkomt en weer positief en energiek in het leven staat.
  • Weer leert luisteren naar jouw lichaam en instinct waardoor je lichaam jou vertelt wat het nodig heeft qua voeding, beweging en rust. Zo hoef je je nauwelijks nog aan ‘regeltjes’ te houden.
  • Van je ADD/ADHD, anxiety/angst, depressie afkomt. En hoe je Lyme, suikerziekte en nog veel meer enórm kunt verminderen.
  • Hoe je optimaal kunt fitnessen voor jouw lichaam (en doelen, natuurlijk). Want ook dít kan per persoon sterk verschillen. 
  • Mediteert
  • Je echte zelf wordt
  • Spiritual Awakening bereikt en je ‘wonden’ heelt.

Ervaringen

Wat anderen zeggen

★ ★ ★ ★ ★

Ozzy: “Dankzij Joris ben ik niet alleen 25kg afgevallen in 3 maanden tijd, maar heb ik ook voor het eerst in 5 jaar geen last meer van mijn chronische ziekte van Lyme. Wat ik van hem heb geleerd neem ik mee voor de rest van mijn leven!”

Lees volledige review

★ ★ ★ ★

Ozzy: “Na 4 jaar lang verscheidene oplossingen geprobeerd te hebben kwam ik bij Joris terecht. Hij heeft voor mij toen een gepersonaliseerd dieet samengesteld waar hij me ontzettend goed bij begeleidde en ik waar ik vanaf de eerste dag compleet geen moeite mee had…”

Lees volledige review

★ ★ ★ ★ ★

Ozzy: “Na 4 jaar lang verscheidene oplossingen geprobeerd te hebben kwam ik bij Joris terecht. Hij heeft voor mij toen een gepersonaliseerd dieet samengesteld waar hij me ontzettend goed bij begeleidde en ik waar ik vanaf de eerste dag compleet geen moeite mee had…”

Lees volledige review

Samengevat

Mijn visie:

Duurzame oplossing

Lange termijn oplossingen: zodat je jouw doel écht bereikt en niet terugvalt. Dit neem je mee voor de rest van je leven.

w

Persoonlijke aanpak

Word niet behandeld als een ‘klant’ maar als een naaste. Persoonlijke communicatie met enthousiasme, humor, positiviteit. Informeel maar doeltreffend en deskundig.

Vooruitstrevend

Aanpak die verder gaat dan de reguliere zorg: geen verouderde en onzinnige adviezen meer! Gebaseerd op de beste en meest recente wetenschap.

× Stel je vraag