Afvallen – Ervaar het gevoel van elke dag GEZOND zijn!

Afvallen, diëten… Je hebt het al meerdere keren voorgenomen maar je hebt niet doorgezet of je hebt gefaald.  Het is NU tijd voor verandering!

De hamvraag

Makkelijk?

Wist je dat afvallen helemáál niet zo lastig is… als je het op de juiste manier doet? Stop met luisteren naar onzinnige adviezen en faal niet langer met afvallen. Ik vertel jou precies hoe je jouw doel bereikt, en wel op een makkelijkere manier dan je ooit had gedacht!

De hamvraag

Vergeet het tellen van calorieën

Vergeet het tellen van calorieën en het nemen van speciale shakes en repen waar fabrikanten vaak stiekem suiker in stoppen om een spelletje met jou te spelen. Vergeet het eten van saai voedsel wat je niet lekker vindt. Vergeet het eten van voedsel waar jij je niet voldaan door voelt, waardoor je weer wilt snoepen. Vergeet alsjeblieft al die onzin die jou verteld is! Nee dit is niet het zoveelste marketingpraatje over één of andere magische pil of methode. In tegendeel. Dit gaat over dé manier om af te vallen, de makkelijkste manier, de manier die de natuur bij ons ingeprogrammeerd heeft!

Afvallen hoeft geen straf te zijn! Smaakvol je doel behalen is mogelijk en wij gaan je daarbij helpen

Je kan het:

Succesvol afvallen

Het is tijd om het heft in eigen handen te nemen! Jij gaat ditmaal wél succesvol afvallen. Geen schaamte meer voor je lichaam en geen schuldgevoel meer omdat het je telkens niet lukt. Ervaar TROTS omdat je eindelijk hebt bereikt wat je wilt. Je gaat voeding eten die jij lekker vindt, en die jou goed doet voelen. Verlangens naar zoetigheid en ongezonde dingen zullen zeer snel verdwijnen waardoor het véél minder moeite zal kosten om niet de fout in te gaan of terug te vallen.
Ervaar hoe geweldig je je elke dag kunt voelen als je GEZOND bent!

Zo ga ik jou hiermee helpen:

Uitzoeken wat jóúw DNA zegt

Samen met mij ga je uitvinden wat jouw DNA zegt over welke soorten voedsel het beste bij jouw lichaam, waardoor je lichaam eindelijk zal krijgen wat het nodig heeft. Je leert weer luisteren naar je instinct waardoor je je nauwelijks nog aan ‘regeltjes’ hoeft te houden. Ik geef je super simpele handvatten en zo nodig een handige structuur om je op weg te helpen. Ik leer jou de theorie achter dit alles, die zó simpel en vanzelfsprekend is dat je je af zult vragen waarom je altijd in al die andere onzin hebt geloofd.

En in tussentijd mag jij je lichaamsvet zien wegsmelten.

Regelmatig contact voor efficiënt verloop

We houden regelmatig contact zodat alles soepel en efficiënt verloopt; zodat jij jouw doel zo snel én zo makkelijk mogelijk bereikt.  Zo nodig spreken we ook af voor persoonlijke coaching m.b.t. beweging, om het afvallen te versnellen. Je krijgt van mij de kennis om al heel snel zelfstandig verder te kunnen gaan; hiermee kun jij voor de rest van je leven voorkomen dat je weer te dik wordt! 

Waarom coaching bij Vital4life?

Vragen? Maak een

Vrijblijvende afspraak

Het is je misschien nog niet helemaal duidelijk hoe dit in zijn werking gaat of je weet gewoon niet of dit iets is voor jou. Twijfel dan niet en maak nu een vrijblijvende afspraak. Wij gaan samen kijken of het bij jou past en zo niet dan heeft het niks gekost maar ben je wel weer een stukje wijzer!

Ervaringen

Wat anderen zeggen

★ ★ ★ ★ ★

Ozzy: “Dankzij Joris ben ik niet alleen 25kg afgevallen in 3 maanden tijd, maar heb ik ook voor het eerst in 5 jaar geen last meer van mijn chronische ziekte van Lyme. Wat ik van hem heb geleerd neem ik mee voor de rest van mijn leven!”

Lees volledige review

★ ★ ★ ★

Ozzy: “Na 4 jaar lang verscheidene oplossingen geprobeerd te hebben kwam ik bij Joris terecht. Hij heeft voor mij toen een gepersonaliseerd dieet samengesteld waar hij me ontzettend goed bij begeleidde en ik waar ik vanaf de eerste dag compleet geen moeite mee had…”

Lees volledige review

★ ★ ★ ★ ★

Ozzy: “Na 4 jaar lang verscheidene oplossingen geprobeerd te hebben kwam ik bij Joris terecht. Hij heeft voor mij toen een gepersonaliseerd dieet samengesteld waar hij me ontzettend goed bij begeleidde en ik waar ik vanaf de eerste dag compleet geen moeite mee had…”

Lees volledige review

Reserveer nu jouw plek

Stop met struggelen, je ellendig voelen en uitstellen. Meldt je aan voor het ‘Afvallen‘ traject en ik help je met het worden van de beste versie van jezelf!

× Stel je vraag